Според съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков следващият парламент трябва да

...
Според съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков следващият парламент трябва да
Коментари Харесай

Кирил Петков: В коалиция Вежди Рашидов няма да участваме

Според съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков следващият парламент би трябвало да има огромна коалиция от депутати, които са подготвени да приказват за значимите задания за България. По думите му даже народните представители да имат друго мнение по съществени въпроси, би трябвало да дебатират.  

" Следващият парламент би трябвало да има огромна отворена коалиция на хора, които споделят " Ние сме тук не, с цел да пазим личния си водач, не с цел да има корупционни покупко-продажби, а тъй като целите на България са преди всичко ", сподели в студиото на " Здравей, България " Петков.

" В коалиция Вежди Рашидов няма да участваме. Ако пристигна мандата в Българска социалистическа партия, ще отидем на среща, както те пристигнаха на нашата. Колегите от Демократична България демонстрираха ясно, че имат общи цели с нас, когато гласоподаваха нашата декларация. Всяко едно държавно управление, с цел да мине би трябвало да получи поддръжката на ГЕРБ, Движение за права и свободи или " Възраждане ". Те имат болшинство ", поясни съпредседателят на Политическа партия.

" Когато имахме втория мандат казахме, че който желае може да ни поддържа за целите. Не казахме никаква поддръжка от ГЕРБ в никакъв случай. Казахме никаква сделка с ГЕРБ в този вид. Готови сме да седнем с всеки на масата ", посочи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР